Dé 5 beste Nike voetbalschoenen voor brede voeten

Nike brede voetbalschoenen

Nike heeft verschillende edities die perfect zijn voor de brede voeten. Om voor jou het snel en duidelijk te maken welke schoenen geschikt zijn voor jouw voeten. Maak ik hier een top 5 van de Nike voetbalschoenen voor brede voeten. Bekijk ze snel!

  1. Nike Tiempo Legend
  2. Nike Premier
  3. Nike Tiempo Ligera en Legacy
  4. Nike Magista Obra
  5. Nike Magista Opus

Over de voetbalschoenen:

Nike tiempo legend brede voeten
  1. Tiempo Legend voor brede voeten, deze schoenenlijn van Nike blijkt al jaren geschikt voor de brede voeten. De schoenen hebben een brede zool waardoor de schoenen een prima pasvorm hebben. De schoenen beschikken over kangoeroe leer wat zich na verloop van tijd aan de voeten aanpast. De Nike Tiempo Legend beschikt over de nieuwste innovaties en is daarom ook licht van gewicht maar wel behendig op het veld.
    Bekijk aanbieding
Nike premier brede voetbalschoenen

2. Premier voor brede voeten, deze premier lijn van Nike is al jaren lang een trouwe vriend voor de brede voeten. Bovenstaande afbeelding is de vernieuwde versie van de Nike Premier. Wat deze schoen siert is zijn eenvoud en kwaliteit. De Premier schoenen bestaan uit kangoeroe leer wat ervoor zorgt dat de schoenen zich helemaal aanpassen aan de voet. Leer kan eventueel ook nog uitrekken in de breedte. De eerste versie van de Premier dateert al terug naar 1994 en is elk jaar geschikt gebleken voor de brede voet.
Bekijk aanbieding

Nike tiempo brede voeten

3. Tiempo Ligera en Tiempo Legacy voor brede voeten, deze schoenen zijn perfect voor brede voeten en hiernaast ook nog eens prachtig. De Ligera en Lagacy lijken vrij veel op elkaar toch zijn de nieuwere edities met kangoeroe leer aan te raden. Binnen deze Tiempo lijn zijn er verschillende varianten beschikbaar van zowel all black tot zwart met oranje. Deze schoenen hoeven niet veel te kosten, dan heb je ze wel van kalfsleder. Zelf een seizoen gevoetbald op de Nike Tiempo Legacy 3, de schoenen zien er nog steeds puntgaaf uit en geen last gehad van knellende voeten.
Bekijk aanbieding

Nike Magista Obra brede voeten

4. Magista Legend Pro voor brede voeten, deze voetbalschoenen met sok zijn met de vierde plek geschikt voor de brede voet. Het enige nadeel aan deze nieuwe schoen van Nike, is dat de prijs ietwat aan de hoge kant is. De Pro is voorzien van de nieuwste technologieën van Nike en is daarom erg gewild bij de voetballers. Door de sok voelt de schoen als een natuurlijk verlengstuk van je voet. Licht, snel en behendig zijn drie woorden die deze schoenen kwalificeren.
Bekijk aanbieding

Nike Magista Opus brede voeten

5. Nike Legend Elite, deze schoenen lijken veel op de premiers van Nike maar zijn net zo fijn voor de brede voeten. De Nike Elite is voorzien van de nieuwste snufjes van Nike. Denk dan aan het materiaal van de schoen(mesh,Nikeskin en Kanga-Lite). Deze schoen zit aan de hoge kant qua prijs, maar is zeker een aanrader. Door de speciale zool van deze schoen kan je snel draaien en je snel manoeuvreren over het veld.
Bekijk aanbieding

Deze blog is samengesteld door een voetballiefhebber en een podoloog. Samen zorgen wij ervoor dat ons advies u eventueel zou kunnen helpen. Andere suggesties of een andere kijk op deze schoenen laat het ons weten. Iedere voet is natuurlijk anders dus wij helpen iedereen graag!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.