Top 4 Puma brede voetbalschoenen

Puma brede voetbalschoenen

Puma’s schoenen zijn vaak wat breder dan de overige merken, daarom zeer geschikt voor de brede voeten. Hier maak ik een top 4 van brede voetbalschoenen van Puma. Bekijk snel deze top 4!

  1. Puma evoPOWER (Vigor)
  2. Puma King
  3. Puma One
  4. Puma Liga

Over de voetbalschoenen:

Puma evopower vigor brede voeten
  1. EvoPower (Vigor) voor brede voeten, deze evoPower lijn van Puma is zeer geschikt voor brede voeten. De Vigorlijn van Puma kent verschillende varianten van de Vigor 1 naar Vigor 4. Deze schoen is gemaakt om meer schotkracht en precisie te genereren. De bovenkant van de schoen is gemaakt volgens het ‘adapt lite’ principe van Puma de schoen beweegt soepel mee met de bewegingen. Deze schoen is geschikt voor de brede voet.
    Bekijk aanbieding
puma king brede voeten

2. King Top voor brede voeten, deze King van Puma is een als een oude vriend. Klassiek in zijn uitstraling is deze schoen prachtig afgewerkt met gouden details. Hiernaast is de schoen ideaal voor de brede voet. De schoenen bestaan uit hoogwaardig kwaliteit kalfsleer. Dit zachte leer past zich aan aan de vorm van de voet. Deze voetbalschoen van Puma is regelmatig met een prijsreductie te verkrijgen.
Bekijk aanbieding

puma one brede voeten

3. One 17 editie voor brede voeten, deze Puma schoen van de One 17-lijn is perfect voor de brede voeten. De schoenen bestaan uit hoogwaardige materialen. Het leer is zowel van premium kwaliteit als dun. Dit zorgt voor een goede touch bij de aanname. Ook zien we bij de schoen een korte sok, dit zorgt voor een betere pasvorm en betere stabiliteit. Deze schoen is in verschillende varianten aan te raden, vooral de One 17.1 en de One 17.2 zijn aan te raden aangezien deze van leer zijn.
Bekijk aanbieding

Puma liga brede voeten

4. King Liga Classico voor brede voeten, deze schoen heeft net als de King een klassieke look. Laat je echter niet verraden door deze look, de schoen is namelijk erg fijn. Voor mensen zoals mij is de schoen perfect als je brede voeten hebt. Verder zit er niet teveel poespas aan deze schoen en bestaan ze uit leer. Dit leer is wel van premium kwaliteit, maar kent wel een zachte prijs. Vaak zijn deze schoenen met korting te verkrijgen. Ik kijk uit naar een vernieuwde versie van deze Classico.
Bekijk aanbieding

Dit was de top 4 van Puma! Heb je zelf nog andere suggesties of zitten deze schoenen helemaal niet fijn bij jou? Laat dan even je mening/reactie achter! Deze blog is samengesteld door een voetballiefhebber en een podoloog. Wij helpen iedereen graag bij het kiezen van de juiste schoenen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.