Beste 5 Adidas voetbalschoenen voor brede voeten

Adidas brede voetbalschoenen

Adidas heeft een vrij brede collectie van voetbalschoen edities, toch zijn het de klassiekers die het voornamelijk doen. Om je snel de top 5 voetbalschoenen voor brede voeten te geven, zal ik hier een lijst maken.

  1. Adidas Copa Mundial
  2. Adidas Kaiser 5
  3. Adidas Copa 20
  4. Adidas World Cup (ook goed voor hoge wreef)
  5. Adidas Copa Gloro

Over de schoenen:

Copa mundial brede voeten1. Copa Mundial voor brede voeten, deze schoenen blijven elk jaar weer de toppers voor de brede voeten. Voor degenen die in het zelfde straatje iets mooiere schoenen wilt kan ook gaan voor de Adidas Gloro 17.1 en de Adidas Copa 17.1 deze schoenen zijn beide iets moderner dan de klassiekers.
Bekijk aanbieding (meest gekozen)
 
Bekijk aanbieding

kaiser 5 brede voeten2. Kaiser 5 voor brede voeten, de collectie Kaiser 5 van Adidas is van goede kwaliteit. De leren schoenen zorgen voor een optimaal draagcomfort. Het leer past zich aan de vorm van de voet aan naar verloop van tijd. Dit is voelt na enige tijd als je eigen custom made schoen.
Bekijk aanbieding

Copa 17 brede voeten3. Copa 20 voor brede voeten, de collectie Copa 20 van Adidas bestaat uit verschillende modellen. Deze varieert van Copa 20.1 tot Copa 204 ook is er een Copa Tango 20.1. De kalfslederen en kangoeroe leer schoenen zijn perfect voor de brede voeten. Heb je een wat groter budget zijn dit zeker de schoenen die je moet kopen.
Bekijk aanbieding

Adidas ace 17+ purecontrol brede voeten4. Adidas world cup black voor brede voeten, de collectie World Cup van Adidas bestaat uit verschillende varianten. Er is 1 schoen die er met kop en schouders uitsteekt en dat is de nieuwe Adidas Mondial World Cup. Door de hoge wreef van de schoen is die niet alleen perfect voor brede voeten maar ook voor grote voeten met een hoge wreef.
Bekijk aanbieding

copa gloro brede voeten

5. Gloro voor brede voeten, de collectie Gloro van Adidas zijn maar van korte duur geweest. De schoenen zijn nog bij enkele leveranciers te verkrijgen. Deze Copa Gloro is ook goed geschikt voor de brede voeten. Gelukkig lijkt de Copa Gloro veel op Copa 17 dus dat is ook een goede keuze.
Bekijk aanbieding

Heb je nog andere suggesties laat het even in de reacties weten!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.